Loopbaan

Werkgevers en vakbonden willen medewerkers graag stimuleren om na te denken over hun loopbaan. Hiervoor hebben zij de loopbaanscan ontwikkeld.

Hoe sta jij in je loopbaan?
Ben je tevreden en gaat het goed? Of zijn er redenen om over nieuwe stappen na te denken? Hiervoor is voor de zoetwarensector speciaal een loopbaanscan ontwikkeld. Door het invullen van 20 vragen van de loopbaanscan krijg je inzicht in waar je staat in je loopbaan.

Nadat je de loopbaanscan hebt afgerond, ontvang je een persoonlijke uitslag, die alleen jij ontvangt. Jouw uitslag is volledig anoniem. Je persoonlijke gegevens, die je aan het begin van de test invult, worden alleen gebruikt om de persoonlijke uitslag per e-mail toe te kunnen sturen.

Als je wilt, mag je op kosten van de sector deze persoonlijke uitslag bespreken met een onafhankelijke loopbaanadviseur. Er is plaats voor maximaal 30 gesprekken, vol is vol. Je kunt je aanmelden voor een loopbaanadviesgesprek bij VBZ door een e-mail te sturen naar jasmijn@vbz.nl , geef in je e-mail aan bij welke partij jij het gesprek wenst te doen; FNV, CNV of De Unie.

Belangstelling? De scan kun je invullen op http://zoetwaren.jamesloopbaan.nl/

Er zijn volop kansen om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de...
De twee verschillende functieboeken voor Koek en Snoep zijn verleden tijd. Het...
Grip krijgen en houden op de arborisico’s in uw bedrijf De branche-...
Arborisico’s inventariseren in de productie betekent goed kijken naar alle...
De branche-RI&E gebruikt en tóch aangesproken door de Inspectie SZW op een...
Steeds meer bedrijven in de zoetwarenindustrie besteden succesvol aandacht aan...
Machines zijn naast werknemers en een fabriek, één van de...