Skip to content

Over ons

Medewerkers, werkgevers en alle andere geïnteresseerden vinden hier informatie en het laatste nieuws over de initiatieven van de sociale partners. Maar Zoetwaren.nl verwijst ook naar andere handige websites. Daarom is Zoetwaren.nl hét vertrekpunt voor iedereen die meer wil weten over de Zoetwarensector.

Over ons

De Zoetwarenindustrie is voortdurend in beweging.  Door middel van “het Sociaal Fonds voor de Zoetwarenindustrie” ondersteunen sociale partners bedrijven en medewerkers op het gebied van goede arbeidsverhouding. Branchevereniging VBZ en de vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie doen dit door middel van het initiëren en/of financieren van projecten, handige hulpmiddelen, nuttige adviezen en praktische informatie over uiteenlopende actuele thema’s. Deze helpen bedrijven verder te professionaliseren en medewerkers om hun loopbaan actief vorm te geven.

Duidelijk en doorzoekbaar

Zowel werkgevers als medewerkers kunnen dus hun voordeel doen met de activiteiten van de sociale partners. Om iedereen op de hoogte te houden van alle initiatieven, hebben branchevereniging VBZ, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en De Unie samen de website www.zoetwaren.nl ontwikkeld. Op deze site is alles te vinden over de cao, nieuwe hulpmiddelen en de laatste projecten. De informatie is duidelijk gestructureerd en handig doorzoekbaar.

Nieuws

Events

Naar het archief
Back To Top