Skip to content

Financiële foto

Zit jij financieel gebakken? Sociale partners bieden de mogelijkheid om gratis een financiële foto te laten maken. Dit geeft je een compleet financieel inzicht van jouw huidige en toekomstige financiële situatie op huishoudniveau. De financiële foto biedt inzicht, rust en zekerheid.

Financiële foto

Als je in de toekomst minder wil werken, een tijdje ertussenuit wil of een opleiding wil volgen, is het fijn om te weten of dit mogelijk is en wanneer. Onze financieel adviseurs geven je een compleet financieel inzicht van de huidige en toekomstige financiële situatie op huishoudniveau. Samen staan jullie stil bij je inkomen, uitgaven, leefstijl en pensioen. Want als je weet hoe je er financieel voor staat, kun je bewuste keuzes maken over je werk en pensioen.

Veel medewerkers uit de zoetwarenbranche gingen je al voor en beoordeelde de financiële foto gemiddeld maar liefst met het rapportcijfer 8,7.

Ervaringen van deelnemers:
“Geweldig! Duidelijkheid en openheid, vragen werden beantwoord en mogelijkheden doorgenomen, glashelder!”

“Ik ben nu al bezig met mijn pensioen en weet dat ik eerder kan stoppen, daarvoor moet ik wel nog wat extra sparen.”

De financiële coach had een prettige benadering en legde alles goed uit. We konden meekijken op het scherm en dat was fijn. Alles was bespreekbaar.”

“Ik kan niet zo snel stoppen als ik wil. Dat is geen leuk nieuws maar het geeft wel duidelijkheid en ik weet waar ik aan toe ben.”

Wil jij gratis in gesprek met één van onze financieel adviseurs, maak dan snel een afspraak!

Gerelateerd nieuws

Back To Top