Skip to content

Verstandig omgaan met geld en schulden voorkomen?

Lijkt het soms wel alsof je geld de deur uit vliegt? Of kom je vaak aan het eind van de maand geld tekort? Dat veel dingen steeds duurder worden, maakt het er niet makkelijker op. Kun jij wel wat hulp bij geldzaken gebruiken? Je bent niet alleen!

Inzicht in je geldzaken is belangrijk. Het helpt je bijvoorbeeld om schulden te voorkomen. Want weet jij precies hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel je kunt uitgeven? Telkens een beetje meer uitgeven dan er binnenkomt, sluipt erin. En voor je het weet heb je schulden of sta je elke maand rood om je tekorten aan te vullen.

De budgetcoach van het programma Vitaal & Vaardig helpt je graag bij het maken van een overzicht van je geldzaken. Je weet dan precies hoeveel geld er binnenkomt, waar je je geld aan uitgeeft en waar je kunt besparen. Zodat je elke maand weet of je geld tekortkomt of juist iets overhoudt. Een budgetcoach helpt je ook schulden aan te pakken. Samen breng je alle schulden in kaart en stippel je een plan uit om uit de schulden te komen.

Wil jij ook samen met een deskundige jouw budget tackelen? Orde op zaken brengen en financieel fit blijven? Maak dan een afspraak met de budgetcoach! Zo houd je tijd én geld over voor leuke dingen.

Back To Top