Skip to content

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is belangrijk voor iedereen. Wil jij aan de slag met jouw toekomst? Benieuwd hoe je de balans tussen werk en privé beter bewaakt of hoe je er financieel voorstaat? Jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen zodat je met plezier naar je werk gaat is belangrijk. Sociale partners hebben hiervoor het programma "Vitaal & Vaardig, geef smaak aan jouw toekomst" ontwikkeld.

Duurzame inzetbaarheid

Bij duurzame inzetbaarheid denken veel mensen aan gezondheid, maar duurzame inzetbaarheid is veel meer dan dat! Het ziet ook op o.a. ontwikkeling, jouw persoonlijke drijfveren, loopbaan, vitaliteit en kennis. Het is voor medewerkers in alle levensfasen, van starters tot ambitieuze veertigers en van jonge ouders tot zestigplussers van belang.

Gezond en plezierig werken

Medewerkers zijn belangrijk voor Zoetwarenwerkgevers. Om op de lange termijn inzetbaar te blijven, is het van belang dat medewerkers optimaal kunnen functioneren en zich blijven ontwikkelen. Zo blijven ze gezond en houden plezier in het werk. De voorwaarden om optimaal te functioneren verschillen echter per medewerker.

Geef ook smaak aan jouw toekomst!

Wil jij aan de slag met jouw toekomst? Benieuwd hoe je de balans tussen werk en privé beter bewaakt of hoe je er financieel voorstaat? Maak dan zelf een afspraak met onze ontwikkelcoach en/of financiële coach via de website “Vitaal & Vaardig, geef smaak aan jouw toekomst!“.

Loopbaan

Ben jij nog tevreden met je huidige baan of zijn er redenen om nieuwe stappen te zetten in je loopbaan? Ga gratis in gesprek met een ontwikkel- en/of loopbaancoach.

Gerelateerd nieuws

Back To Top