Skip to content

Geniet van de zomer!

De zomervakantie is begonnen. Een heerlijke tijd. Buiten eten, een dagje weg, vakantie. En dat wordt allemaal nog leuker als je lekker in je vel zit. Deze zomer investeren we vanuit het programma Vitaal en Vaardig in vitaliteit. Want vitale mensen hebben energie, lichamelijke kracht, wilskracht en weerbaarheid.

Alle medewerkers in de zoetwarenindustrie ontvangen deze zomer het magazine ‘Over Vitaliteit’. Het magazine staat vol met tips en tricks voor een gezonder en vitaler leven. Denk aan praktische checklists, tips om beter te slapen, lekkere en gezonde recepten en toffe challenges! Deel de magazines snel uit aan alle medewerkers of stuur ze thuis. Het wordt een heerlijke zomer!

Misschien hebben jullie al per post een pakket ontvangen waarin naast de magazines, ook meer informatie ontvangen over het Programma Vitaal en Vaardig en alle gratis toegankelijke workshops en adviesgesprekken die daarbij horen. Hang de posters vooral op in de kantine of in de verkleedruimtes. Medewerkers kunnen zich met de QR-code direct opgeven voor een van de activiteiten.

Nog niks ontvangen? Geen zorgen, dan is het pakket vast nog onderweg. Wil je wel al meer weten over het programma, de toolboxen of waar jouw medewerkers allemaal “gratis” gebruik van kunnen maken? Neem even de tijd en bezoek uitgebreid onze website:

Meer informatie over het programma?
Klik hier

Meer informatie over de toolboxen?
Klik hier

Meer informatie voor medewerkers?
Klik hier

Back To Top