Skip to content

Loopbaan

Werkgevers en vakbonden willen medewerkers graag stimuleren om na te denken over hun loopbaan. Vind ik mijn huidige baan nog steeds leuk? Waar krijg ik energie van? Waar sta ik over vijf jaar? Hoe zal mijn werk er in de toekomst uitzien? Ben jij nog tevreden met je huidige baan of zijn er redenen om nieuwe stappen te zetten in je loopbaan?

Loopbaan

Het is belangrijk om zo nu en dan stil te staan bij bovenstaande vragen en je af te vragen hoe jij jouw loopbaan vorm wil geven. Sociale partners hebben daarom budget beschikbaar gesteld voor loopbaanontwikkeling.

Ontwikkelcoach

Hoe haal je het beste uit jezelf, zowel geestelijk als fysiek? Wat wil je doen over vijf jaar?
De ontwikkelcoach van het programma “Vitaal & Vaardig” kan je helpen met het beantwoorden van deze vragen. Ga samen in gesprek over de toekomst van je werk. De coach helpt je met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan, met doelen, praktische tips en handvatten om meer smaak te geven aan jouw loopbaan.

Loopbaancoach

Naast een gesprek met de ontwikkelcoach, kan de ontwikkelcoach je ook doorverwijzen naar de loopbaancoach of kan je zelf direct een afspraak inplannen met een loopbaancoach. Bijvoorbeeld als je werk niet helemaal meer naar je zin is, en/of je je wilt oriënteren op een baan die beter bij je past.

In gesprek met de ontwikkelcoach en/of loopbaancoach? Kijk op de website van “Vitaal & Vaardig, geef smaak aan jouw toekomst” om je aan te melden, of klik op onderstaande link om direct naar het aanmeldformulier te gaan.

Deelnemen is kosteloos en wordt gefinancierd vanuit het Sociaal Fonds voor de Zoetwarenindustrie.

Gerelateerd nieuws

Back To Top