Skip to content

Programma Vitaal & Vaardig

Medewerkers die elke dag fluitend naar het werk gaan, zich blijven ontwikkelen en financieel inzicht hebben? Dat kan met het Programma Vitaal en Vaardig voor de Zoetwarenbranche.

Programma Vitaal & Vaardig

Vitaal en Vaardig is het programma voor duurzame inzetbaarheid voor ondernemers binnen de Zoetwarenbranche. Doel is om medewerkers tot hun pensioen en op een gezonde en prettige manier, inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. Belangrijk is om te starten met bewustwording creëren en dus medewerkers uit de branche bewust te maken van het belang om te werken aan hun eigen inzetbaarheid.

Hoe werkt het?

Samen met experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid van VBZ, bekijken we waar de vraagstukken en uitdagingen liggen. Vervolgens maken we het programma Vitaal en Vaardig voor 20 bedrijven per jaar op maat. Uiteraard met de pijlers van duurzame inzetbaarheid in ons achterhoofd, vitaliteit, loopbaanontwikkeling, een gezonde balans tussen werk en privé en financiële zekerheid.

Deelnemen aan het programma is voor Zoetwarenwerkgevers kosteloos en wordt gefinancierd vanuit het Sociaal Fonds voor de Zoetwaren. Meer informatie of deelnemen? Ga naar onze Vitaal en Vaardig pagina of neem contact op met Jasmijn van Vuure.

Gerelateerd nieuws

Back To Top