Skip to content

Nederlandse taal op de werkvloer

Vind jij het ook belangrijk dat jouw werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen? Stichting Lezen en Schrijven kan je hierbij helpen. Deze Stichting biedt gratis tools aan, die u als werkgever ontzorgen bij het verbeteren van de basisvaardigheden van jouw medewerkers op het gebied van taal, rekenen en digitale vaardigheden.

Op www.taalwerkt.nl vind je alle informatie die je nodig heeft. Wil je liever een advies op maat? Dat kan. De adviseurs van Stichting Lezen en Schrijven komen graag bij je langs voor een persoonlijk en gericht advies.

In veel bedrijven werken mensen die moeite hebben met (Nederlands) spreken, lezen of schrijven. Of met rekenen, of digitale vaardigheden. Dat is niet altijd direct zichtbaar, maar kan wel een probleem zijn in het dagelijks werk. Hoe zorg je er als werkgever voor dat deze mensen goed inzetbaar zijn en blijven? Hoe maak je dit onderwerp bespreekbaar en welke mogelijkheden zijn er op het gebied van scholing?

Het aanbod van de tools die kunnen helpen is groot, gevarieerd en geschikt voor diverse situaties en doeleinden. Een adviseur van Stichting Lezen en Schrijven kan je helpen om een keuze te maken die bij jouw situatie past. Samen kijken jullie wat voor jouw werknemers het beste aanbod is op het gebied van basisvaardigheden. En wat eventuele mogelijkheden zijn voor subsidie.

Voor werkgevers heeft een persoonlijk advies van de adviseurs van Stichting Lezen en Schrijven daarom zeker toegevoegde waarde bij het oppakken van deze uitdaging.

Back To Top