Skip to content

VBZ- aanbod ziektekostencollectiviteit 2022

Onlangs heeft u van VBZ het nieuwe aanbod ontvangen voor de collectieve ziektekostenverzekering 2022 van Zilveren Kruis. Hiermee kunnen u en uw medewerkers tijdig de keuze maken voor een passende ziektekostenverzekering of bestaande ziektekostenverzekeringen verlengen.

VBZ is als branchevereniging in de zoetwaren niet alleen actief voor de aangesloten leden. Er zijn ook tal van zaken die de brancheorganisatie oppakt voor alle zoetwarenbedrijven. U moet dan denken aan zaken als CAO, arbeidsveiligheid, voedselveiligheid, het bevorderen van verduurzaming van het ondernemerschap, versterking van het imago van onze branche, maar ook het aanbieden van een collectieve zorgverzekering.

Eén van de activiteiten van VBZ is het faciliteren van een collectieve zorgverzekering voor directeuren en werknemers van zoetwarenbedrijven. Dat doen we al jaren lang. VBZ bedingt de beste voorwaarden tegen de scherpste premies. Dat doet VBZ sinds 2020 met onze businesspartner VOOGT BV gevestigd te Gouda. VOOGT is een landelijk werkend assurantiebedrijf, met jarenlange expertise en gericht op het MKB. Voor het komende jaar is er – in samenspraak met VOOGT- weer een passend en scherp contract bedongen met Zilveren Kruis.

Ook als niet VBZ-lid (maar wel werkzaam in de zoetwarenbranche) kunt u evenals uw medewerkers profiteren van deze bedongen collectieve voordelen. Deelname gaat heel eenvoudig. U hoeft slechts contact op te nemen met adviseur John Mak van Voogt: 0182-511033 of j.mak@voogt.nl en dan krijgt u toegang tot een simpele digitale vergelijkingswijzer.

Uw deelname als werkgever is verder geheel kosteloos en vrijblijvend. Hiermee heeft een uitstekende troef in handen om als goed werkgever te zorgen voor uw personeel.

Back To Top