Heeft u 15 minuten voor uw eigen inzetbaarheid? Vul de enquete in!

15 december 14

Het werken in de zoetwarenindustrie is in de eerste plaats natuurlijk leuk, maar...misschien kan het nog beter! Bijvoorbeeld door te investeren in ontwikkeling, gezond roosteren of een betere balans tussen werk en prive. Werkgevers en werknemers in de zoetwaren (VBZ, FNV, CNV Vakmensen en De Unie) hebben met elkaar de afspraak gemaakt om te onderzoeken op welke wijze duurzame inzetbaarheid in de zoetwarenindustrie een plek kan krijgen. Wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat mensen langer, gezond en met plezier in de zoetwarenindustrie kunnen blijven werken?

Om die vraag te kunnen beantwoorden is het van groot belang te weten hoe de medewerkers en werkgevers hier zelf over denken. We hebben uw hulp dus nodig! We verzoeken u daarom de vragenlijst in te vullen.

Vul voor 2 februari 2015 de vragenlijst in. Dit gebeurt anoniem en kost u hooguit 15 minuten. De link van de vragenlijst vindt u hier onderin.

Onder de invullers worden 3 I-pads en 10 waardebonnen van € 25,-- verloot. Om mee te dingen naar de prijzen dient u wel uw e-mailadres in te vullen. Deze zal enkel voor de verloting worden gebruikt en is niet gekoppeld aan uw antwoorden.

DOEN! Want alleen dan weten we wat u belangrijk vindt.

overzicht nieuws

Er zijn volop kansen om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de...
De twee verschillende functieboeken voor Koek en Snoep zijn verleden tijd. Het...
Grip krijgen en houden op de arborisico’s in uw bedrijf De branche-...
Arborisico’s inventariseren in de productie betekent goed kijken naar alle...
De branche-RI&E gebruikt en tóch aangesproken door de Inspectie SZW op een...
Steeds meer bedrijven in de zoetwarenindustrie besteden succesvol aandacht aan...
Machines zijn naast werknemers en een fabriek, één van de...