Loopbaan

Cao-partijen hebben in de cao een budget van € 50.000,- beschikbaar gesteld voor loopbaanontwikkeling. Gebruik maken van deze mogelijkheid? Onderstaand vind je meer informatie.

Loopbaanontwikkeling

De Bakkerij- en Zoetwarenbranche is een dynamische sector. Werkgevers en vakbonden willen medewerkers graag stimuleren om na te denken over hun loopbaan. Hoe zal jouw werk er in de toekomst uitzien? Ben jij nog tevreden met je huidige baan of zijn er redenen om nieuwe stappen te zetten in je loopbaan?

Om inzicht te krijgen over hoe jij op dit moment in je werk staat kun je de loopbaanscan invullen. Je krijgt een uitslag die je ideeën geeft over wat je kunt doen om in de toekomst passend werk te hebben.

Nadat je de loopbaanscan hebt afgerond, ontvang je een persoonlijke uitslag per e-mail, die alleen jij ontvangt. Je kunt zelf bepalen wat je met de uitslag doet. Bijvoorbeeld het naar je eigen e-mailadres sturen, zodat je het later nog eens kunt lezen of met andere kunt bespreken. Je persoonlijke gegevens, die je in het begin van de test invult, worden alleen gebruikt om de persoonlijke uitslag per e-mail toe te kunnen sturen.

Blijkt uit het rapport dat er aandachtspunten zijn op het gebied van gezondheid, tevredenheid, je eigen ontwikkeling of zijn er andere risico’s? Dan raden we je aan om actie te ondernemen en aan de slag te gaan met de tips uit het rapport en/of je persoonlijke uitslag te bespreken met een onafhankelijke loopbaancoach, je leidinggevende of iemand van de HR afdeling. In het rapport staan enkele loopbaancoaches, met wie jij rechtstreeks en gratis een afspraak kunt maken. Er is plaats voor 30 gesprekken, vol is vol.

Aanmelden

Aanmelden voor een loonbaanadviesgesprek kan door een e-mail te sturen naar jasmijn@vbz.nl of door direct contact op te nemen met een van de loopbaancoaches uit het rapport. Belangstelling? De loopbaanscan vind je hier.

Er zijn volop kansen om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de...
De twee verschillende functieboeken voor Koek en Snoep zijn verleden tijd. Het...
Grip krijgen en houden op de arborisico’s in uw bedrijf De branche-...
Arborisico’s inventariseren in de productie betekent goed kijken naar alle...
De branche-RI&E gebruikt en tóch aangesproken door de Inspectie SZW op een...
Steeds meer bedrijven in de zoetwarenindustrie besteden succesvol aandacht aan...
Machines zijn naast werknemers en een fabriek, één van de...