Ga naar hoofdinhoud

Grote RI&E

De grote RI&E is bedoeld voor grotere bedrijven. Daar zijn meerdere afdelingen en zijn meerdere personen verantwoordelijk voor arbeidsomstandigheden. In de grote RI&E mogelijk gemaakt om de RI&E te splitsen in verschillende onderdelen en om taken onder meerdere functionarissen te verdelen.

Grote RI&E

De grote RI&E is bedoeld voor grotere bedrijven. Daar zijn meerdere afdelingen en zijn meerdere personen verantwoordelijk voor arbeidsomstandigheden. In de grote RI&E mogelijk gemaakt om de RI&E te splitsen in verschillende onderdelen en om taken onder meerdere functionarissen te verdelen. Ook wordt er extra aandacht besteed aan het borgen dat alle noodzakelijke acties worden beheerd, omdat dit in grotere bedrijven ingewikkelder is.
Sinds de zoetwarensector ook over een Compacte RI&E beschikt, die specifiek gericht is op kleinere bedrijven, wordt het RI&E-instrument dat al langer bestaat nu de ‘Grote RI&E’ genoemd

In de grote RI&E zijn alle onderwerpen onderverdeeld in modules. Iedere module bevat een set van vragen over dat onderwerp met daarbij een toelichting en links naar extra informatie. De RI&E is ondergebracht in het AMS-systeem waarmee je flexibel kunt kiezen hoe je de verschillende modules wilt gebruiken. Je kunt ook voor afdelingen of vestigingen apart een RI&E opstellen en dan alleen de modules kiezen die daarvoor van toepassing zijn.

Als je een account voor de Grote RI&E aan wil vragen, neem dan contact op met Erna Bak (specialist Arbeidsomstandigheden en Veiligheid); erna@vbz.nl of 070-3554700.

Heb je al een account voor de Grote RI&E, log dan hier in.

Gerelateerd nieuws

Back To Top